Eetbare wilde planten en bloemen
Tijdens deze workshop behandel ik mijn favoriete eetbare wilde planten en bloemen. Ik vertel waar je op moet letten bij wildplukken en we gaan samen naar buiten om de planten in het wild te bekijken. Daarna maken we enkele eenvoudige gerechten met wilde planten en eetbare bloemen die we gezamenlijk gaan proeven.
Je krijgt de recepten en een uitgebreide beschrijving van de behandelde onderwerpen mee naar huis.
Kruidenthee en koffie met iets lekkers is inbegrepen.
Duur en kosten
Deze workshop duurt 4 uur en kost € 49,- per persoon.
Minimum aantal deelnemers: 4
Maximum aantal deelnemers: 8
Locatie
Ik geef deze workshop bij mij thuis: Diependalsweg 10, Epen (Zuid-Limburg).
Data
Kom je met meerdere personen dan kunnen we in overleg een geschikte datum vaststellen. Voor individuele aanmeldingen kunnen we in onderling overleg bepalen of je kunt aansluiten bij een reeds ingeplande groep.